Com fer un StarTrails

Que es un StarTrails, Com és fa?

Que es un Star Trails? Com es fa? Necessito alguna càmera especial?

Aquestes son preguntes que ens fem quan no ho hem provat o no ens ho han explicat i veiem aquestes fotos on les estrelles a la foto deixen com una estela



Doncs començant per la primera pregunta

Un Star Trails es una foto on es veu això, com si les estrelles deixessin una estela al seu pas i creen aquest efecte com si es moguessin.

Però es això realment? No, Les estrelles estan quietes, els que ens movem som nosaltres, la terra.

 

Com es fa?

Quan veieu el vídeo d’aquí baix ho entendreu molt millor que si ho explico, però bàsicament es deixar el diafragma de la càmera obert durant algun temps, ja siguin segons, minuts o hores i lo que hi hagi davant que es mogui es el que sortirà com una estela.

Un exemple molt clar per provar-ho es fer una foto amb el mòbil per exemple a un cotxe que passa per davant nostre, posem el mode nocturn i com que l’obturador de la càmera estarà obert durant una mica mes de temps el cotxe es veurà mogut, desenfocat però en canvi si em tingut el mòbil ben fixa sobre algo el paisatge o la carretera sortirà enfocat.

 

I responent a la ultima pregunta que he plantejat

No es necessita cap càmera especial ni res per l’estil. Es necessita, això si, una càmera que tingui un mode manual o algun mode que et permeti canviar el temps d’exposició.

També es imprescindible un trípode i depenent del temps d’exposició que vulguem fer o depenent del temps que ens permeti la càmera necessitaríem un disparador remot, ja sigui amb cable o inalambric.

 

Doncs be, explicat tot això mireu el vídeo i segurament quedarà millor explicat.

Aquest vídeo el vaig gravar l’any passat però vull compartir-lo perquè podeu experimentar amb aquest tipus de fotografia.

Podeu subscriure el meu blog al vostre canal RSS per rebre les novetats y aixi no perdre cap detall.  http://dcolomphotography.com/rss/blog

Si us a agradat compartiu, pulseu m'agrada o escribiu-me un comentari, sempre s'agraeix. Moltes gràcies!!